0
Kosár
Belépés
Regisztráció

Nyitólap KategóriákBojli készítés Bojli Mix, bázis mix

Imperial Baits Monster-Liver Mix 5 kg bojli mix

Imperial BaitsImperial Baits
Cikkszám:AR-1567
Most csak:
(33.8 EUR)
régi ár: 11 340 Ft
Szállítási idő: 1-3 nap
Készleten
Az Imperial Baits teszthorgászai által az elmúlt évek során kikisérletezett, már-már legendás hírű Monster Liver ízvilág már gyári bojlimixben is piacra került. Az Imperial Baits Monster Liver Mix egy erősen büdös jellegű keverék, amely 50-50 százalékban tartalmaz Monster (rák) és Liver (májas) mixet.
Ha egy igazán ütős bojlit szeretnél készíts el bojlidat az alábbi recept alapján:

Ajánlott recept:

18ml / kg Imperial Baits Carptrack Liquid
5ml / kg Imperial Baits Monster aroma
4ml / kg Imperial Baits Frankfurter Sausage aroma


Sokkal több, mint egy csali! Ebben a mixbe egyesül a Monster egyedi íze és illata, valamint a máj karaktere. Ez a mix, ha lehet ilyet mondani, valóban a nagy és öreg pontyok becserkészésére lett kifejlesztve. Keverje be a mixet az alábbiakkal: Carptrack Liquid (18ml/kg), Carptrack Monster aroma(5ml/kg) és Carptrack Frankfurter Sausage aroma (4ml/kg). A mix sikere már-már legendás!
20-30 kilós pontyok százait segített már kifogni ez a keverék, sőt ennél nagyobbat is!

A Max Nollert és csapata által kifejlesztett Imperial Boilimixek teljes körűek és természetesek. A vonzóerő és a táplálék szempontjából valóságos forradalmi újításnak számít. Ezek a keverékek az ultimatív csali keresésére használt beható tanulmányok eredményei. Első osztályú lisztekből állnak, a mixek garantálják a kerek és erős bojlikat (Lactalbumin, Eggalbumin), valamint a legmagasabb hatóerőt a kifogásnál. Már most sok európai pontyhorgász esküszik az Imperial Formula szerint előállított mixekre, bojlikra és adalékokra.
Imperial Baits Monster-Liver Mix 5 kg bojli mix
Ajánlott keresési kifejezések

Kosár