0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Nyári akciók

Nyitólap Kategóriák WebáruházBojlik és csalik Por Dip Imperial Baits Amino Gel por Dip "Carp Total!" - 100 g KIFUTÓ Termék - ÜBER Akció!

Imperial Baits Amino Gel por Dip "Carp Total!" - 100 g KIFUTÓ Termék - ÜBER Akció!

- 70 %
-3 424 Ft
Kategória: Bojlik és csalik > Por Dip
Cikkszám:AR-2953
Most csak:
(4.8 EUR)
régi ár: 4 914 Ft
Szállítási idő: 1-3 nap
1 év garancia
Készleten
Termékismertető Értékelés
2014-es év újdonsága: Amino Gel "Carp Total!"

Erősítse fel csaliját a horogra vagy hajszálelőkére, nedvesítse meg dipbe vagy vízbe mártva. Helyezze az Amino dipbe, zárja le a fedelét majd rázza fel a dobozt. Rendkívül vonzó aminókban, aromákban gazdag réteg képződik a csali felületén, melynek a nagy pontyok sem tudnak ellenállni! Különböző ízekben kerül forgalomba:krémes, halas, rákos, gyümölcsös, májas, banános, mogyorós, fűszeres, monster-liver,elite és elite-strawberry. Figyelem! A nyeletőfékeket kapcsolják be!!!


Carp Total Bojli

Az évfordulónkra az elmúlt 10 évünk legjavát sűrítettük egy bojliba.
Az összes IB Carptrack Bojli ereje egy bojliban! A Carptrack " Carp Total ! " bojli keverékében mind a 9 kiváló Carptrack bojli mix megtalálható, egyenlő arányban. Egészen pontosan 44 különböző, rendkívül vonzó, intenzív és kiváló vízben oldódó képességű komponens alkotja a keveréket, amiről csak szuperlatívuszokban beszélhetünk. Olyan Carptrack adalékokat tartalmaz, mint a Liquid, Powder, InP, InL, Liquid Amino, GLM – fullfat, NHDC – az eredeti, és a méltán híres Power Powder-ek. A “ Carp Total” bojli tartalmaz minden olyan összetevőt, amik nekünk és horgászok ezreinek adott példátlan és hihetetlen fogási sikereket. A bojli elkészítése során 17 aromát, esszenciális olajt és folyékony összetevőt használtunk fel, hogy egy egyedülálló és példátlan ízű és illatú bojlit alkossunk!
"Total Carp ! " A ponty csali a legtöbb attraktorral - a legerősebb vonzerővel.

Imperial Baits Amino Gel por Dip "Carp Total!" - 100 g KIFUTÓ Termék - ÜBER Akció!

Értékeld a terméket

Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Mostantól értékelheted és véleményezheted termékeinket és ezáltal segíthetsz más Xfish látogatóknak is a vásárlási döntésük meghozatalában.
Mi tetszik benne? (Vagy mi az, ami nem?):

Kiváló

Átlagos
Elmegy
Rossz

Ezt a terméket még senki nem értékelte legyél te az első.
Kattinst az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el:

Kosár