0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Év eleji akciók

Nyitólap Kategóriák WebáruházBojlik és csalik Dip Imperial Baits Amino Dip "Carp Total!" - 150 ml KIFUTÓ Termék - ÜBER Akció!

Imperial Baits Amino Dip "Carp Total!" - 150 ml KIFUTÓ Termék - ÜBER Akció!

Kategória: Bojlik és csalik > Dip
Cikkszám:AR-2952
Most csak:
(14.6 EUR)
régi ár: 4 914 Ft
Szállítási idő: 1-3 nap
1 év garancia
Készleten
Helyezze a horogcsaliját ebbe a folyadékba. Ezáltal megnöveli a bojli vonzerejét, főleg a rövidebb horgászatok alkalmával!
A bojlik akár hónapokig benne maradhatnak a dipben, nem fognak felpuhulni tőle. Ezt használva a pontyok könnyen meg fogják találni a csaliját. Tipp: használja Amino Gel-el (pordip) együtt!
Ízek: monster, banana,cream, fruit, nut, liver, fish, osmotic spice, total carp

Carptrack Amino Dip tartalmaz többek között:
Carptrack NHDC, Carptrack Liquid Amino, Carptrack Flavour, Carptrack GLM fullfat, Carptrack Liquid and Carptrack inLTotal Carp bojliról: Az évfordulónkra az elmúlt 10 évünk legjavát sűrítettük egy bojliba.
Az összes IB Carptrack Bojli ereje egy bojliban! A Carptrack " Carp Total ! " bojli keverékében mind a 9 kiváló Carptrack bojli mix megtalálható, egyenlő arányban. Egészen pontosan 44 különböző, rendkívül vonzó, intenzív és kiváló vízben oldódó képességű komponens alkotja a keveréket, amiről csak szuperlatívuszokban beszélhetünk. Olyan Carptrack adalékokat tartalmaz, mint a Liquid, Powder, InP, InL, Liquid Amino, GLM – fullfat, NHDC – az eredeti, és a méltán híres Power Powder-ek. A “ Carp Total” bojli tartalmaz minden olyan összetevőt, amik nekünk és horgászok ezreinek adott példátlan és hihetetlen fogási sikereket. A bojli elkészítése során 17 aromát, esszenciális olajt és folyékony összetevőt használtunk fel, hogy egy egyedülálló és példátlan ízű és illatú bojlit alkossunk!
"Total Carp ! " A ponty csali a legtöbb attraktorral - a legerősebb vonzerővel.

Imperial Baits Amino Dip "Carp Total!" - 150 ml KIFUTÓ Termék - ÜBER Akció!
Kattinst az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el:

Kosár