0
Kosár
Belépés
Regisztráció

Nyitólap KategóriákBojli készítés Bojli Mix, bázis mix

Imperial Baits Banana Mix CW 5 kg bojli mix

Imperial BaitsImperial Baits
Cikkszám:ar3282
Most csak:
(28.6 EUR)
régi ár: 9 600 Ft
Szállítási idő: 1-3 nap
Készleten
Mikor tavaink hőmérséklete 12 fok alatt van, a jól megszokott bojlik ilyenkor már nem úgy adják kicsalogató hatásukat mint nyáron. Az Imperial Baits és csapata hosszas kísérletezés és tesztelést követően megalkotta az ilyen körülményekre a legalkalmasabb csalikat. A már jól bevált recept maradt ugyan az, viszont az alap keverékbe 20% -al több vízben teljesen oldódó anyag került, ami még vonzóbbá és aktívabbá teszi csalinkat. Pontyfogás télen? Az Imperial Baits Cold Water bojliaival ez nem lehet akadály!
Közel 100%-ban vízben oldódó bárány tej, Carptrack NHDC (6ml/kg), Liquid Amino (12ml/kg) és a kapható talán legjobb Banana Aroma (8ml/kg) segítségével a bojli nagyon intenzív és markáns ízt birtokol. Rövidebb és hosszabb horgászatok alatt is a halak fő táplálékforrása lehet.
Tapasztalt halak esetében is nagyon hatásos, folyóvizeken is sikeresen alkalmazható. Egész évben használható, proteintartalma magas.
A 10 %-os Vitamelo és egy speciálisan előállított banánpor (Power Powder) hatására nemcsak a halaknak jön meg a kedve a falatozáshoz.
A még hozzáadott 30 % madáreledel, úgy mint a báránytej és egy magas tápanyagtartalmú vízben oldódó formula teszi egyedivé ezt a Carptrack keveréket.
A vitaminokkal és ásványi anyagokkal felturbózott banános mix is tartalmaz por alakú NHDC-t (édesítőszer).
A keverék nagyon könnyen és gyorsan emészthető, minden évszakban ajánlott.
Tévhit ,hogy gyümölcsös bojlival nem lehet nagy halat fogni!

Bojlirecept:
Carptrack NHDC (6ml/kg)
Liquid Amino (12mg/kg)
IB Banana-Aroma (8ml/kg).
Imperial Baits Banana Mix CW 5 kg bojli mix
Ajánlott keresési kifejezések
További termékek a kategóriában

Kosár