0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Menü Kategóriák
kedvencek bejelentkezés
0
icon
icon
2024-as akcióink Kuponok
  • Szovics Gábor  Itt jártam 2018.09.26.

    Leírt tavak gyöngyszeme

    A Mátravidéki Hőerőmű egykori hűtővíz tározójáról fog szólni ez a bejegyzés , ami az almamáterem és jelenleg is sok (bár sajnos nem elegendő) időt töltök itt. Sokan , sőt a stéggel rendelkező , egyesületi tagok is szinte teljes mértékben leírják a tavat. Én ennek a többszörös cáfolatát szeretném bemutatni , élménybeszámolóval egybekötve.
  • Xfish.hu - A Horgász Portál  Itt jártam 2017.06.07.

    Methodos busázás

    Mostanában egyre népszerűbb a Method horgászat ami rendkívül hatékony és nem utolsó sorban gyorsan hozza a kívánt eredményt. A Method szó hallatán általában mindenki a pontyra gondol, de mi van ha más halunk is hatékonyan megfogható ezzel a módszerrel, sőt ez történetesen hazánk legnagyobbra növő békéshala, a busa. Szegedre látogattunk el és a Tisza busáit próbáltuk horogvégre csalni Jéger Szabolcs segítségével, aki az ottani horgásztársaival együtt igen eredményesen fogják meg a busát.

    Tartson most is velünk, a premier június 7-én 20:00-kor kerül adásba, a Fishing and Hunting műsorán, az ismétlést pedig másnap május 8-án 12:30-as kezdettel láthatjuk. Természetesen csütörtök reggel már itt az Energofish videó galériájában is megtekintetik a műsort.
  • Atesz Attila Koczka  Itt jártam 2014.05.19.

    Egy igazi vadvíz

    Egy rövid leírásban ismertetném egy 48 órás túrámat.
  • xfish Magazin  Itt jártam 2013.09.03.

    DUNAI NYURGA

    Tegnap fogtam két harcsát, de nem volt az igazi. Egy általam ismert gödörre ültem, és az elsőt kb. 5 perc várakozás után fogtam, a másikat pedig tíz percre rá. Aztán a nap többi részében semmi, pedig vagy 12 helyen is megpróbáltam. Hallottam a horgászoktól, hogy ne is keressem a harcsákat, mert egy dunaszentgyörgyi társaság a télen levillanyozta a gödröket. Bár szóltak a rendőröknek, azok nem tettek semmit. Kivéve az egyik helyit, aki elkapta a brigádot, a halat elkobozta, a berendezést viszont a vízbe dobták. A bíróság százezer büntetést szabott ki rájuk. A dolog hátulütője, hogy a rendőr autóját viszont leöntötték kromofággal.
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk