0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Menü Kategóriák
kedvencek bejelentkezés
0
icon
icon
2024-as akcióink Kuponok
Van egy cikkem, feltöltöm most!
Bojlis

24 óra az új Uncle Bait - "Extra Strong" bojlival

Számomra ezen a hétvégén volt lehetőség kipróbálni az új Uncle Bait - "Extra Strong" bojlit. Már elsőre is nagyon szimpatikus volt az új bojli, így már nagyon vártam, hogy élesben is tesztelhessem.

Amikor végeztem a munkával gyorsan hazamentem összepakoltam a felszerelésem, elbúcsúztam a kutyusomtól és barátnőmtől, majd elindultam a tópartra. Amikor megérkeztem a tópartra már, nagyon izgatott voltam, így hát gyorsan kipakoltam a felszerelést is neki is láttam a horgászatnak. Úgy terveztem, hogy a 3 botból egyet 6 méteres mélységbe helyezek el egyet a sekélyebb - körülbelül 1,5 méteres mélységbe - és egy botot a parthoz közli bedőlt fához tettem. A legtöbb reményt megmondom őszintén a bokor elé helyezett szerelékembe fektettem, mivel többször is láttam, hogy ott mozognak a halak. Erre a helyre alig 1 kiló Uncle Bait bojlit szórtam be nagy területen.


A rózsaszín "fegyver". :)



Minden bot a helyén...


Miután az összes szereléket bejuttattam egy régi kollégám látogatott ki hozzám akivel már 4 éve nem találkoztam. Beszélgettünk kávézgattunk felelevenítettük a rég múlt emlékeit. Majd reggel mikor felkeltünk a legmélyebb részre elhelyezett szerelékem el füstölt - "végre itt az első hal"! Sikerült egy gyönyörű, igazi mélyvízi tükröst fognom.


Az első pontyom Uncle Bait - "Extra Strong" bojlival...



Az első hal után még etettem egy kis bojlit.


Amikor a napsugarak elérték a bedőlt bokrot a feltűnő élénk színű intenzív csalinak nem tudott ellenállni az ott tanyázó ponty. Bíííííípp... Rendkívül erős húzós kapás jelentkezett a bokorlakó ponty.


20 mm-es Uncle Bait - "Extra Strong" bojli és egy fehér V-Pop volt a veszte...



Rendkívül boldog voltam.


Az összes halat 20 mm-es Uncle Bait - "Extra Strong" bojlival és egy szem 10 mm-es V-Pop bojlival fogtam. A horog mellé PVA hálóba töltött őrölt bojlit tettem, így próbáltam minnél közelebb csalni a halakat a horgomhoz. Ez a taktika rendkívül jól működik ilyen rövid horgászatokon.


Ezzel a kombinációval fogtam az összes halat.


Délután a tűző napon sikerül még egy pontyot "kivarázsolni" a bokorból.


Délután ismét tudtam fogni egy halat a bokorból.





Ez volt az utolsó hal, amit a 24 órás horgászaton fogtam.



Gyorsan kiszárítottam mindent, majd indulás haza...


Összegezve az elmúlt 24 órát, 3 halat tudtam fogni e rövid idő alatt. Az új Uncle Bait - "Extra Strong" bojli szupergyorsan dolgozik a vízben és élénk rózsaszín színének köszönhetően igen figyelemfelkeltő a vízben. Bátran használhatjuk ezt a bojlit ilyen rövid horgászatokon is. Tedd próbára Te is biztosan nem fogod megbánni! ;)

Sok sikert, görbüljön! :)


Sok sikert, görbüljön! :)



Thomas Keutmann Imperial Baits Germany
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk