0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Menü Kategóriák
kedvencek bejelentkezés
0
icon
icon
2024-as akcióink Kuponok
Van egy cikkem, feltöltöm most!
Bojlis

CATCH REPORT - Június

Alex Neu és Julian Jurkewitz Május hónapban végig egy nagy természetes vízen horgásztak egy 6,5 méteres csónakból. Etetésre és csalizásra is Imperial Baits CRAWFISH (langusztarák) BLACK & WHITE bojlit használtak. Szerelékeiket 2-3 m-es vízben a nádfal elé helyezték el. Minden botra 2-3 marék a már az előbb említett bojlit szórtak. Alex és Julian egy két napos horgászat alkalmával 8 pontyot fogtak melyek közül a legkisebb 14 kg, míg a legnagyobb 25 kg volt.




Alex Neu gyönyörű pontya



Christoph Trippe egy német kikotőben horgászat, ahol egy nagyobb területet már előre megetetett Imperial Baits Crawfish Black & White bojlival. Tehát Chris megpróbálta a halak figyelmét felhívni a nagy etetéssel. Chris taktikája bejött, hiszen sikerült több kisebb ponty mellett egy 20 feletti példányt is becserkésznie.




Marvin Eckertnek sikerült megdönteni egyéni rekordját. Marvin egy kavicsbánya tavon horgászott a Rajna térségében. Marvin csalinak a már jól beváll CRAWFISH BLACK &WHITE bojlit használta.


Stefan egy igazi óriást fogott, a hal 27 kg nyomott. Stefan szerelékét egy pathoz közeli helyre juttatta be. A horgászat során Monster Liver és Fish bojlit használt. A csali mellé PVA hálóba őrölt bojlit helyezett el. A fárasztás nagyon idegtépő volt, mert Stefannál nem volt csónak. A higgadt nyugodt fárasztásnak köszönhetően sikerült sikeresen meg szákolnia ezt az óriást.



Patrick Scupin egy gyönyörű tükörpontyot fogott a partól 3 méterre lévő 90 cm-es vízből. Csalinak Patrick CRAWFISH BLACK & WHITE bojlit használt. Etetésre szintén ezt a bojlit használta 16 mm-es mérteben. Gyönyörű tükörponty
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk