0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Menü Kategóriák
kedvencek bejelentkezés
0
icon
icon
2024-as akcióink Kuponok
Van egy cikkem, feltöltöm most!
Bojlis

IB Catch Report - Május

Björn Dostal egy éjszak franciaországi hatalmas természetes vízen horgászott, amely több mint 700 hektár. Max Nollert-tel egy 5,3 m-es GEK típusú csónakból horgásztak, annak érdekében, hogy minél közelebb kerüljenek a halakhoz és a legmegfelelőbb helyekhez. A szerelékeket egy egy méter körüli vízben helyezték el, csalinak és etetésnek az Imperial Baits Carptrack CRAWFISH Black & White (Langusztarák) bojlit használtak. A reggeli órákban egy erős húzós kapásra kapták fel a fejüket, sikeres szákolás után a halat mérlegre akasztották, a mérleg nyelve 19,30 kg-nál ált meg.



Damien Simonelli Lac de Saint Cassien-en töltött el egy rövid túrát. Damien a túrára az Imperial Baits Carptrack CRAWFISH Black & White bojlit vitte magával. Ez a rövid túra sem zárult eredménytelenül, hiszen sikerült fognia egy gyönyörű 21 kilógrammos öreg tükörpontyot.



Julian Jurkewitz és barátja Alex Neu szintén ebben az időszakban egy éjszak franciaországi nagy természetes vízen horgásztak, úgy, mint Björn és Max. Ők is csónakból horgásztak, a vízen egy kisebb öbölben horgonyoztak le ahol sok nád és természetes táplálék volt. A botok a nádak közé helyezték el, amit Imperial Baits CRAWFISH Black & White bojlival etettek meg. A horogcsali egy hóember szerelék volt, ami egy süllyedő Crawfish és egy 16 mm-es lebegő Crawfish bojliból állt. Reggeli órákban több szép pontyot is sikerült horogra csalni.



Bundik Zsolti nagyon hosszú utat tett meg, míg Magyarországról eljutott a Pireneusokba, Dél-Franciaországba. Zsolt bízott az Imperial Baits bojlikban és néhány nap múlva, ahol nem tudott horgszni az erős szél miatt sikerült neki megfogni egy öreg harcost.


   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk