0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Menü Kategóriák
kedvencek bejelentkezés
0
icon
icon
2024-as akcióink Kuponok
Van egy cikkem, feltöltöm most!
Élménybeszámolók

Catch Report

David Fort
David Fort az Imperial Baits kizárólagos forgalmazója Csehországban és Szlovákiában. David az elmúlt télies hetekben hihetetlen mennyiségű pontyot fogott annak ellenére, hogy volt, amikor csak néhány órát tudott horgászni és volt, amikor a nagymennyiségű hó nehezítette meg a munkáját. David elmondása szerint a már jól ismert Birdfood Banana bojli Cold Water verziója remekül működött ebben az időszakban, de az Elit Strawberry és az Osmotic Spice bojli is adott halat. Horog csalinak V-POPS bojlit használt, amit Banán illetve Elit Strawberry aromával ízesített.







Patrick Härer
Patrick Härer a január eleji túráját igen mostoha idő jellemezte – mínuszfokok, hóesés, szél – de ennek ellenére sikerült egy két pontyot fognia. Ezen a túrán próbálta ki először az új Imperial Baits Carptrack Birdfood Banana Cold Water bojlit, nagy sikerrel. Csalinak 16 mm-es bojlit használt 10 mm-es V-POPS-al kiegészítve. Patrick etetése PVA hálóba töltött őrölt Banana Cold Water bojli volt, amihez még egy kis Imperial Baits Amino Pelletet, kendermagot, Imperial Baits Betaint és inP-t tett. Igazán attraktív kombináció.





Libor Masek
Libor a téli időszakban Imperial Baits Elit Strawberry bojlit használt (szerencséjére). A horog alá is IB Elit Strawberry bojli került 20 mm-es méretben, amit egy 16 mm-es V-POPS-al könnyített ki. A V-POPS lebegő bojlit Elit Strawberry aromába mártotta bele. Erősen havazott és a tó is elkezdett befagyni, de úgy döntött, hogy még nem megy haza. Egy kis idő múlva sikerült neki fogni egy gyönyörű „Snowcarp”-ot – igazi pocakos pikkelyes ponttyal hozta össze a sors.



Patrick Scupin
Patrick Scupin egy gyönyörű téli pontyot fogott. Néhány napig a meghorgászni kívánt területet minden este megetette egy marék Imperial Baits Birdfood Banana Cold Water bojlival. Amikor Patrick lement egy rövid éjszakára sikerült neki megfogni ezt a gyönyörű pontyot.



Imperial Baits Team
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk