0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Menü Kategóriák
kedvencek bejelentkezés
0
icon
icon
2024-as akcióink Kuponok
Van egy cikkem, feltöltöm most!
Élménybeszámolók

Imperial Baits termékek a 2015-ös Pontyshown

2009 óta minden évben úgy a mostani 2015-ös évben is megrendezésre került a Pontyhorgászat ünnepe a Pontyshow. Ez magyarországi viszonylatban a legnagyobb szakkiállítás kizárólag a pontyhorgászatra nézve.
Nagyszerű lehetőséget nyújt a horgászoknak az új és régebbi termékek megismerésére, kérdések feltevésére, akciós vásárlásokra, és arra hogy egy olyan közegben tegye ezt, ami mindannyiunk számára kedves. Illetve a gyártók számára is, akik visszajelzést kapnak a termékeikről, és segítséget nyújthatnak a teszthorgászaikon keresztül, azok felhasználására.

Az Imperial Baits egy szinte teljes pallettát bemutató standdal volt jelen. Ahol a kint lévő összes terméket megtekinthették.


Termékekben nem volt hiány



Érdeklődőkből sem...



A jövő generációja



Megmutattunk mindent


Standunkon ott volt velünk a pontyhorgászat legendájaként is ismert Max Nollert is, aki többek közt az Imperial Baits megalkotója és tulajdonosa.
Nagyon sok hasznos tippel és nagyszerű bemutatókkal kápráztatta el a hozzánk érkezőket.



Mindemellett a bojli készítés magas fokú rejtelmeibe is betekinthettek, az érdeklődök, hiszen nem más, mint Szabó „Pipsi” István készített nekik élőben csalit, úgy ahogy azt ő szokta és válaszolt a kérdéseikre.




Jelen volt még Bundik Zsolt is, aki külföldi túráin szerzett tapasztalatait osztotta meg és persze válaszolt az érdeklődök kérdéseire, legyen az bojli készítés vagy akár a helykeresés és etetés témaköre.



2015. évi újdonságunk a Crawfish nevű csalink volt melynek teljes palletája megtekinthető volt és az oda látogatókat nagyon meg is győzte. A csali őrleménye egészben beledarált rákot tartalmaz és fehér fekete színben található a zacskóban. Ezt a kontrasztot a mederhez igazítva nagyon jó fogási eredményeket érhetünk el.
Szintén újdonságként szerepelt az új Rebelcell Li- ion akkumlátorok melyek két változatban kaphatóak 25AH és 50AH. Az előbbi 50 AH-nak az az utóbbi 105 AH akkumulátornak felel meg amellett, hogy 5x hosszabb élettartalma van és súlya 4,9 kg 35 kg helyett.

Legnagyobb érdeklődéseket nem meglepő módón a Monster Paradise, Monster Liver és Elite termék bizonyult. Jó volt látni, hogy az évszak miatt már kevesebben mennek horgászni, de ennek ellenére sok termékünk fogyott kimondottan hidegvízi változatban. Szintén jó volt látni, hogy szeretnek kísérletezni a horgászok, hiszen sok fogyott az alapmixeinkből is.

Összegezve az ide Pontyshowt nagy érdeklődés volt az Imperial Baits termékeket érintve. A horgászokat érdekelték az újdonságaink és a jól bevált termékeink egyaránt.
Köszönöm a csapat nevében minden kilátogatónak és érdeklődőnek, hogy megtisztelt minket, reméljük azok a tippek trükkök, amiket láttak és hallottak tőlünk, azokat tudják majd alkalmazni a vízparton és a termékeink is hozzá, segítik őket a „legnagyobb” kifogásához!



Kerekes László és az Imperial Baits Hungary csapata
Forrás: Kerekes László és az Imperial Baits Hungary csapat
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk