0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Őszi akciók Horgászruha akció
Van egy cikkem, feltöltöm most!
Élménybeszámolók

Imperial Baits - PontyShow 2015

Immáron hetedik alkalommal került megrendezésre az ősz legnagyobb pontyos rendezvénye, a Pontyshow. Erre a pár napra összegyűlik a pontyhorgász társadalom apraja-nagyja. Neves gyártók és horgászok várják a kilátogatókat újdonságokkal, akciókkal, ajándékokkal, érdekes és hasznos bemutatókkal. Próbáltuk mi is a kiállítást színesebbé tenni egy kis bojli gyúrással és egyéb termékbemutatóval, illetve akváriumi kísérletekkel, nem utolsó sorban standunkon találkozhattatok Max Nollerttel, Bundik Zsolttal, Szabó Istvánnal (Pipsivel) és a teljes teszthorgász csapattal is.


A csapatÉrtékes nyereményjátékkal is készültünk…
A nyerteseknek ezúton is gratulálok!


Most annak a sornak kellene következni, hogy a kiállítás ideje alatt mely termékek iránt volt a legnagyobb érdeklődés. Mikor feltettem magamnak a kérdést, igen csak elgondolkoztam… Annyira változatos a kép, hogy erre igen nehéz választ adni, talán az egyik legjobb válasz az az, hogy a teljes termékpalettára nagy volt az érdeklődés.
A kiállításon Max Nollert tartott bemutatót a Gélek és Dippek használatáról és azok előnyeiről, illetve Pipsi és Zoli a bojligyúrás lépéseit mutatták be a nagyközönségnek.


Max, Ati és a géles bojli

A gélek nagy előnye, hogy vízbecsapódáskor nem „mosódik” le a bojli felületéről a por, majd csak vízbe érés után a vízfenéken kezd el dolgozni.A két „bojlibuilder” :)Egy kis amino…
NHDC 1800-szor édesebb, mint a cukor…


Imperial Baits Carptrack Aroma család


Power Powder StrawberyEgy jól összeállított mixxel könnyű a munka…Tökéletes golyók.


Pimp my baits…


egy két perc után ilyen állagot vesz fel.


…próbáltad már?


Nagyon sok visszajelzést kaptunk a Carptrack paszta sikeres használatáról… nem véletlen.


Paszta plusz 4 mm-es amino pellet.


Köszönjük mindenkinek, aki meglátogatott minket a kiállítás ideje alatt, reméljük jól éreztétek magatokat és minden kérdésetekre választ kaptatok. Legközelebb a Fehován találkozhattok velünk, várunk oda is mindenkit sok szeretettel!
Néhány kép a kiállításról:Imperial Baits Team
Forrás: Imperial Baits - Gobor Krisztián