0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Menü Kategóriák
kedvencek bejelentkezés
0
icon
icon
2024-as akcióink Kuponok
Van egy cikkem, feltöltöm most!
Versenyek

A KIHÍVÁS HETE

Eljött a várva várt II.Nemzetközi RSD Cup verseny kezdetének napja, amit ahogyan mi is másik 20 csapat is izgatottan várt, adódóan abból, hogy ez nem egy hétköznapi bojlis versenynek ígérkezett a vad vizével és a maga 57 km-es hosszával, amelyből 2,5 km állt a versenyzők számára elérhetővé a verseny ideje alatt. A helysorsolást gyorsan rövidre zárva társamnak sikerült a 21-es számot húznia, ami azt jelentette, hogy a helyünk az égiekre volt bízva, mert nekünk az marad, amit bent hagy a 20 csapat.



A helyünk elfoglalása után gyorsan szembesültem azzal a ténnyel, hogy a legerősebb szektorban kell bizonyítanunk tudásunkat. A gyors kipakolást annál precízebb helykeresés és bójázás követte. Mikor minden a helyén volt következhetett az etetés. A bóják bal oldalán az egyik nagy kedvencem az ELIT bojli került 20-24mm-es, míg a jobb oldalára a másik favoritom a Monster-liver golyót szórtam 22-26mm-es méretben. Sajnos a reggeli mérlegelésnél szembesültem azzal a ténnyel, hogy az éjszaka fogott 1 db halunk csak a 8.helyre való felkapaszkodást jelentette és az ezt követő 24 óra is sajnos eredménytelenséget hozott. A változáshoz új hely keresése mellett döntöttem, amit kb. 240 méteres távolságban meg is találtam egy ágas-bokros akadó személyében. A csalim szintén Monster-liver volt, melyet az akadó elé kb 5 méterre helyeztem el és köré kb 10-15 szemet szórtam etetés gyanánt. Nem is kellett sokat várni a kapásra, csak sajnos a halam gyorsabb volt, mint én így sikerült lelépnie a víz alatti dzsungelben, sajnos ebből nem tanulva ezt követően még 4 hal vesztésünk volt. Keményebbre véve a féket a botok mellett gubbasztva lett meg az első dzsungel harcosunk. Ezt a kemény technikát alkalmazva az estig 4db halat, majd reggelre újabb 5 db halat sikerült mérlegeltetnünk. Rövid számolást követően szembesültünk a ténnyel, hogy átvettük a vezetést a mezőny felett. Sajnos a meleg front bekövetkeztével a kapások csökkenése újabb keresgélésre adott okot, amellyel még a hátralévő, 24 órában 2 db halat sikerült fognunk ezzel az előnyünket majdnem 20 kilóra növelve sikeresen meg tudtuk nyerni a versenyt.












Szabó ˇˇPipsiˇˇIstván
Imperial Baits Team
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk