0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Őszi akciók Horgászruha akció
Van egy cikkem, feltöltöm most!
Bojlis

Mix adalékok

Carptrack Squid/Liver liszt

A Carptrack Squid/Liver liszt magas szabad aminosav bázissal rendelkezik. Ez a bolji alkotóelem vízben nagyon jól oldódik és kiemelten attraktív. Ajánlott adagolás 10-25% kg/mix.
Használatával otthon készült alapmixünket klasszisokkal jobbá teheti ezen lisztek felhasználásával.
A koncentrátum nagyon erős és jellegzetes ízzel rendelkezik és nagy lökést adhat minden körülmények között. Csalinkat még hatásosabbá tehetjük ezen termék használatával!
1kg = 4390Ft • 2,5kg = 10690 Ft • 10kg* = 41350Ft
* + ajándék 30l-es iBox
Carptrack Protein koncentrátum

Ez a protein koncentrátum tökéletesen emészthető a halak számára, kevés hamuanyagot tartalmaz, nagyon jó oldódó képességgel rendelkezik és protein tartalmának köszönhetően tökéletes bojli adalék.Nagyban serkenti a pontyok és egyéb halak étvágyát! Használja az alapmixéhez adagolva 5% - 10% arányban.A Carptrack Protein koncentrátum fontos részét képezi bojliainknak. Csalinkat még hatásosabbá tudjuk tenni e termék használatával, az eredmények figyelemre méltóak.
1kg = 2490Ft • 2,5kg = 5350Ft • 10kg* = 18990Ft
* + ajándék 30l-es iBox
Carptrack Add Fat

Zsír az első számú ízfokozó! Add Fat alapja egy speciális húsliszt és a tartalmazott aroma anyagok tovább fokozzák ezt az erős és jellegzetes hús ízt. Készíts bojlit vagy stickmix-et Add Fat hozzáadásával, amivel tovább fokozod az ízét. A zsír fontos energiaforrás, valamint az A, D, E vitaminok hordozója. Felhasználási arány: az elkészítendő csali 5-25%-át tegye ki.
A termék por alakú, nagy zsírtartalmú adalék.
Fogj több pontyot a Carptrack Add Fat hozzáadásával, miután a csalidtól megörültek.
1kg = 2390Ft • 3kg = 5490Ft • 10kg* = 19990Ft
* + ajándék 30l-es iBox
Kedves Pontyhorgászok!
Az Imperial Baits széles palettán kínálja a Carptrack termékcsalád attraktorait és adalékait, amelyek minden szituációban a maximumot nyújtják a pontyhorgászoknak.
Ezzel a kis kiadvánnyal segíteni szeretnénk Önöknek termékeink helyes és ésszerű alkalmazásában, hogy a horgászat az első percétől kezdve, akár előetetés nélkül is kimagasló eredményeket érhessenek el! Ezen taktikákat egész Európában sikeres teszthorgászaink ajánlásával gyűjtöttük össze.

Sok sikert kíván az Imperial Baits a vízparton és örülünk, hogy megoszthatjuk Önökkel az évtizedek alatt összegyűjtött tapasztalatainkat. -max Nollert
Hogyan használjuk:
A Carptrack attraktorokat használhatjuk bojlikészítésnél a mixünkhöz keverve, vagy a gyári bojliaink csalogató hatását még vonzóbbá tehetjük ezek használatával. Eredményességük főleg erősen horgászott vizeken, valamint kapástalan időben mutatkozik, ahol hihetetlen étvágyra ingerlik a pontyokat.
Használhatjuk őket pelletekhez, magmixekhez vagy stick mixekhez keverve is. Használata egyszerű, locsolja meg a kívánt csaliját Carptrack Likviddel, vagy az inL Likviddel, majd rázza össze, ezt követően öntsön rá Carptrack Powdert, vagy inP Powdert.
Felkészültségünket a nagy pontyok jutalmazni fogják!
Tipp:

Keverd össze Carptrack Add Fat-al, Squid liszttel vagy protein koncentrátummal a földet vagy homokot. Locsoljuk meg inL-el, adjunk hozzá GLM-et és inP-t, majd keverjük össze. Ez a keverék egy tartalmas figyelemfelkeltő felhőt képez majd a vízben, ami mágnesként vonzza a pontyainkat!

A földhöz adjunk attraktorokat 30-50%-os arányban

Andreas Stark és az adalékok eredménye: