0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Menü Kategóriák
kedvencek bejelentkezés
0
icon
icon
2024-as akcióink Kuponok
Van egy cikkem, feltöltöm most!
Bojlis

Imperial Baits - Minőségi Carptrack bojlik

A pontyok mindent elfogyasztanak, de vannak olyan táplálékok, amelyek előnyt élveznek az étrendjükben. Ahhoz, hogy ezt megtudjuk és rájöjjünk nem elég pár óra, nap vagy hét. Minél hosszabb ideig végezzük ezeket a megfigyeléseket, annál pontosabban tudjuk. Hosszú távú kutatások, több hónapot követően adnak csak értékelhető és biztosan használható információkat. A termék fejlesztéseink éveken keresztül folynak a vízben és a parton egyaránt. Cégünk tapasztalt, jól ismert és sikeres pontyhorgászokkal dolgozik, nekik köszönetően alkottuk meg és fejlesztjük a Carptrack bojlicsaládunkat. Carptrack bojlicsaládunk kiemelkedően
hatásos és figyelemfelkeltő táplálék a halak számára, mely kiegyensúlyozott összetételű és egészséges táplálékot kínál számukra.
Teljesen mindegy, hogy rövid horgászaton vesz részt előetetés nélkül vagy egy hosszabb horgásztúrára készül, az Imperial Baits Carptrack bojlik minden körülmények között tökéletesen működnek és biztosítják, hogy a halak visszatérjenek az etetésünkre.

Köszönjük az érdeklődését a Carptrack bojli családunk iránt. Talán hallott már egész Európábn elért kimagasló eredményeinkről. Önnek egy dolgot kell hozzátenni a horgászat során: „érezd jól magad“. A többit mi biztosítjuk és nem fogunk csalódást okozni.






Tizenegy éve kezdődött ez a sikertörténet, amikor az első Carptrack bojlik a saját készítésű alapmixekből elkészültek és ez a siker a mai napig tart. Kiemelném, hogy csalijaink a mi általunk kifejlesztett, nagyon effektív aromáit, Carptrack liquid, Carptrack inL, Carptrack liquid AMINO és NHDC-t tartalmazzák. A siker számunkra az, ha Ön élvezi a pontyhorgászatot!

Mi az egyedi a Carptrack bojlicsaládban?
Ezek a bojlik, mint étvágyfokozók működnek, mind rövid és hosszú távú horgászatok alkalmával egyaránt. Ez azt jelenti, hogy könnyen emészthető és olyan különféle természetes étvágyfokozókból készül, melyek felkeltik a halak érdeklődését. Csalijaink gyártásánál, arra koncentráltunk, hogy az összetevők könnyen oldódjanak a vízben és nagy távolságról is hassanak a halak érzékszerveire. Az ízlenyomat összetéveszthetetlen.





A Carptrack bojlik sokkal tovább frissek maradnak, mint más bojlik
Vásárlóink is tapasztalhatják, hogy csaliaink frissessége sokkal tovább megmarad, mint a konkurencia termékeié. Termékeink stabilizálása időigényes folyamat. Ezen eljárásoknak köszönhetően termékeink frissessége, aromája a zacskó felnyitása után is minimum egy évig megmarad. Ezen eljárások további előnye az, hogy a csomag felnyitása után a bojlik lassabban száradnak ki. Ennek köszönhetően biztos lehet benne, hogy a csalikat, melyeket használ mindig frissek!

Proteinek és étvágyfokozók
Carptrack Elite és Monster - Liver bojliaink magas protein tartalmuknak köszönetően a listánk legfelső részében foglalnak helyet. Ezeket a csalikat követik a Carptrack Fish, Monster Paradise, Elite - Strawberry és Worm Up bojlik. Alacsonyabb amino sav képpel rendelkezik az Osmotic Spice, Explosive Stick Mix és a Bird Food Banana bojlink, de ebben az esetben nagyobb mennyiségű Liquid Amino-t és NHDC-t használunk. Az Uncle Bait termékünk is ide sorolható.

Beletöltjük az erőt
Attraktív, vízben oldódó, összetett ízvilág, teljes amino sav profil, proteinben gazdag mixek, amivel jellemezhetjük a teljes Carptrack termékpalettátt, melynek szerves részét képezik az adalékok, mixek, bojlik, amik a legjelentősebb csalivá teszik a pontyhorgászatban. Nagy büszkeséggel készítjük ezeket a termékeket több mint 10 éve, illetve nézünk továbbiaknak elébe.

Kiemelkedő fogásaink
Az elejétől fogva hihetetlen fogásokat produkáltak csalijaink. A fantasztikus visszajelzések teszik motiváltá munkánkat, motiváltá, amit csinálunk és ahogyan csináljuk.
Imperial Fishing ...feel good!


Monster's Paradise bojli

Egy puha és szelíd „bomba“ mindaddig, amíg vizet nem ér! Ezt követően a halak érzékszervei előtt tűzijátékká válik!
A cég egyik legsikeresebb termékéből a Carptrack Monster mix alapból, májas jellegű Carptrack Powder, NHDC, 5% magyar paprika, 5% a Haith‘s által gyártott spanyol csípős paprika, 2% ázsiai fokhagyma por hozzáadásával készült ez a különleges ízvilágú bojli. Tartalmaz még kilónként 7ml Carptrack Bloodworm aromát és 1ml fokhagyma esszenciális olajat. Ezen összetevőkből együttesen képződik az a bombasztikus hatás, ami azonnal aktiválódik és hosszan tartó csalogató hatást biztosít.

Carptrack Monster‘s Paradise Bojli and Carptrack Explosiv Stickmix Bojli elérhető Cold Water verzióban is!
A Cold Water termékeink kiemelkedő oldódási képességgel rendelkeznek hideg vizi körülmények között, novembertől egészen áprilisig.




Explosive Stickmix bojli

A pontyokat vonzó összetevőkből, mint a Carptrack Proteinkoncentrátum, halliszt, Vitamealo, inP (májas adalék), GLM full fat (zöldajkú kagyló), Betain, NHDC édesítő és kendermag speciális keverékéből készült ez a bojli. Legyen tavasz, nyár , ősz vagy tél a Carptrack Explosiv Mix kivállólóan teljesít egész évben. A hozzáadott folyékony aminosav, édesítő és méz aroma teszi igazán különlegessé a terméket!
Robbants Te is víz alatt az Explosiv Stickmix-el!





„Carp Total!“ bojli - az új dimenzió az Imperial Baits-től!

Az évfordulónkra az elmúlt 10 évünk legjavát sűrítettük egy bojliba!
Ez a kiemelkedően magas beltartalmú bojli 61 összetevőből áll- 44 száraz és 17 folyékony!
Az egész bojlis piacon egyedülálló termék
Az összes IB Carptrack Bojli ereje egy bojliban! A Carptrack „ Carp Total ! „ bojli keverékében mind a 9 kiváló Carptrack bojli mix megtalálható, egyenlő arányban. Egészen pontosan 61 különböző (44 száraz és 17 folyékony), rendkívül vonzó, intenzív és kiváló vízben oldódó képességű komponens alkotja a keveréket, amiről csak szuperlatívuszokban beszélhetünk. Olyan Carptrack adalékokat tartalmaz, mint a Liquid, Powder, InP, InL, Liquid Amino, GLM – fullfat, NHDC – az eredeti, és a méltán híres Power Powder-ek. A “ Carp Total” bojli tartalmaz minden olyan összetevőt, amik nekünk és horgászok ezreinek adott példátlan és hihetetlen fogási sikereket. A bojli elkészítése során 17 aromát, esszenciális olajt és folyékony összetevőt használtunk fel, hogy egy egyedülálló és példátlan ízű és illatú bojlit alkossunk! - Ne hezitálj, próbáld ki Te is!

Összesen 61 összetevő egy bojliban:
• Liquid • Powder • inP • inL • Liquid Amino • GLM full-fat • Rák liszt
• Power Powders • NHDC • Protein- & Squid-Liver koncentrátum
• Örölt lenmag • Add Fat • Máj liszt • Egg- & Lactalbumin • Fokhagyma
• Légy lárva • Magyar paprika • Cayenne Bors • Kendermag..........











Worm UP bojli

A Worm UP! bojli fejlesztéséről azt érdemes tudni, hogy az Imperial Baits volt az első, aki tömeg gyártásig tudta vinni ezt az ötletet. A fejlesztésen a nyilvánosság bevonásával dolgoztunk. Közel 11 hónapba telt a fejlesztése.
A teljes történet a www.my-boilie.com oldalon olvasható.
Egy kivételes keverék: az Imperial Baits volt az első gyártó a piacon, aki használta a rendkívül jó csalogató hatású légylárvát (Hermetia)! Az egyik legkoncentráltabb természetes Omega3 zsírsavforrást a lenmag tartalmának köszöneti. A friss tengeri rákok egy igazán különleges, enyhén sós ízt kölcsönöznek a bojlinak, valamint a szintén alkalmazott cayenne bors egy kis pikáns fűszerességet visz a csalinkba. Egyik legfontosabb proteinforrása a pirított kendermag őrlemény. Végül, de nem utolsó sorban a hozzáadott laktalbumin és eggalbumin nagyon jó állagot biztosít a mixből készült boljinak. Már igen rövid főzési idővel is kemény boljikat kapunk, így a beltartalom a lehető legmagasabb szinten marad az elkészült csalikban. A bolji tartalmaz: 15ml/kg Carptrack Liquid Amino-t, 8ml/kg Worm UP aromát és 6ml/kg Oriental Spice esszenciális olajat.

Speciális összetevők • Carptrack inP • Liquid Amino
• Worm Up Aroma • Oriental Spice E. Olaj • Rák
• Egg- & Lactalbumin • Őrölt lenmag • Légy lárva
• Protein- & Squid-Liver Koncentrátum
• Cayenne Bors• Őrölt kendermag








Elite Strawberry bojli

A Carptrack Elite Strawberry Bojli magas minőségű hallisztből és vízben oldódó adalékokból készült, mint a Carptrack inP, valódi zöldakjú kagyló (GLM) kivonat, Carptrack Protein koncentrátum és természetesen a Strawberry Power Powder. A bojli tartalmaz még Carptrack NHDC - édesítőt (5ml/kg), Carptrack Liquid Amino-t (18ml/kg), Carptrack inL-t (18ml/kg) és Carptrack Elite Strawberry aromát (5ml/kg).
Ki kell próbálni, mert a „döglött“ vizek is megnyílnak ezen csalik hatására!





Elite Bojli

Kihívást jelentő körülmények között, túlhorgászott vizeken csak különleges csalival érhetünk el sikereket! A nagy nyomás alatt lévő horgászvizeken, olyan bojlira van szükségünk, amelyik még a legóvatosabb pontyot is kapásra ingerli.
A Carptrack Elite Bojli tartalmaz inL-t (12ml/kg), NHDC - édesítőt (3,5/kg), Elite aromát (5ml/kg), Liquid Amino-t (12ml/kg) és fekete bors esszenciát (1,5ml/kg).
Különösen nehéz körülmények között az Elite Bojli lesz a legjobb társad a horgászatban!





Fish bojli

Ez a bojli minden más piacon lévő halas bojlival szemben nagyon magas helyen áll. Ez a tény a három különböző intenzív LT-hallisztnek, Robin Red-nek és a Super Red-nek, valamint a vízben oldódó protein koncentrátumoknak köszönhető.
Valóban kivételes csalogató hatást birtokol.
A bojli tartalmaz még Liquid Amino-t (12ml/kg), eredeti indiai fekete bors esszenciát (3ml/kg), Fish aromát (6ml/kg). Tökéletes az összes víztipushoz!
Klasszikus és kivételesen fogós a kezdetektől.





Monster-Liver bojli

2007-ben döntöttünk úgy, hogy bojlit készítünk abból a mixből, amit sokan „Minden idők legsikeresebb alapkeverékeként“ aposztrofáltak. A sikerek önmagukért beszélnek! Sokkal több, mint egy csali!I Ebben a bojliban egyesül a Monster egyedi íze és illata, valamint a máj karaktere.Ez a bojli, ha lehet ilyet állítani, valóban a nagy és öreg pontyok becserkészésére lett kifejlesztve. Több száz 20-30 kg feletti ponty írható ennek a „pontymágnesnek“ a számlájára! Kétségkívül a legegyedülállóbb termék a piacon!









Osmotic Spice bojli

Egy eddig szokatlan fűszeres bojli, amely a pontyok táplálkozási alapelveinek figyelembevételéve lett kifejlesztve. A legaktívabb és a leggyorsabban vízben oldódó lisztek felhasználásával, valamint egy speciális formula (dinamikus aromaháló) bevetésével lehetővé válik, hogy a csali belsejében lévő attraktorok is kiszabaduljanak. Ez a bojli minden ponty és amur kifogásához kitűnő feltételekkel rendelkezik. Egy speciális Osmotic Spice ízzel, folyékony amino és NHDC-vel kerül előállításra. Fogósságáról győződjön meg Ön is, garantáljuk, hogy nem fog benne csalódni! Különösen ajánlott mély vizű bányatavakon.




Birdfood Banana bojli

Közel 100%-ban vízben oldódó bárány tej, Carptrack NHDC (6ml/kg), Liquid Amino (12ml/kg) és a kapható talán legjobb Banana Aroma (8ml/kg) segítségével a bojli nagyon intenzív és markáns ízt birtokol. Rövidebb és hosszabb horgászatok alatt is a halak fő táplálékforrása lehet.
Tapasztalt halak esetében is nagyon hatásos, folyóvizeken is sikeresen alkalmazható. Egész évben használható, proteintartalma magas.
Tomas Blazek szerint ez a nyerő a Lac de Saint Cassien-en.




Coldwater bojlik

Hideg az idő és mégis halat szákol!
Az 5 legfontosabb szabály, mely garantálja a sikert:
1. Ne etesse túl a halakat. Hideg vízben a halak nagyon lassan emésztik meg a táplálékot. Keveset, de gyakran etessen.
2. Októbertől nagyon fontos, hogy tudjuk, merre vermelhetnek a halak. Legyünk minél közelebb a halak tartózkodási és táplálkozási helyeihez.
3. Télen keressünk mély gödröket, ahol a víz nem mozog, mivel ezeken a helyeken általában a vízhőfok akár 4 foknál is magasabb lehet.
4. Hideg vízben a halak nem távolodnak el tartózkodási helyüktől túl messzire. Próbálja megkeresni a halakat.
5. A halak táplálkozásai között eltelt idő a téli időszakban általában rövidebb. Alacsonyabb légnyomásos időszakokban nagy sikert érhetünk el.



A Carptrack Cold Water Bojlik november és április közti időszakra lettek kifejlesztve, amikor a vízhőfok 12°C alá csökken. A bojli összetétele ugyanaz, mint amit a nyári időszakban használunk, csak ezekben a bojlikban megemeltük a hideg vízben is jól oldódó összetevők arányát. Ennek köszönhetően hamarabb lehetünk eredményesek, mivel bojlijaink gyorsabban adják ki magukból az attraktorokat. Teszthorgászaink és vásárlóink ezeknek a csaliknak köszönhetően a téli időszakban is sikeres horgászatokat könyvelhettek el még a befagyott vizeken is.

A következő termékek érhetőek el Cold Water változatban (mixek és bojlik 16 és 20 mm):
Cold Water Monster‘s Paradise Cold Water Explosiv Stickmix
Cold Water Monster-Liver

We love to fish...

   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk