0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Menü Kategóriák
kedvencek bejelentkezés
0
icon
icon
2024-as akcióink Kuponok
Van egy cikkem, feltöltöm most!

Alaszkai kiskaland

Itt nyílt alkalmam először kipróbálni az imperial baits három féle csaliját : a monster's paradise a monster liver és az elite bojlikat!
Későn foglaltuk a horgászhelyet, így csak a tó keskeny részén (7-es 8-as állás )tudtunk horgászni. Sebaj! Gondoltuk a Gabival , és reményekkel tele érkeztünk! Azonnal el is kezdtük összeállítani a felszerelést, és már vittük is a "cuccot" a szemközti part irányába, ahol a pontyokat sejtettük. Éppen csak sikerült bejuttatni a felszereléseket mikor a Gabi botján erős, húzós kapással jelentkezett "valaki" ! Sajnos nem volt módunk megcsodálnunk a halat , mert azonnal akadóba rohant és leküzdötte magát a horogról(( A monster's paradise kellett neki! Állapítottuk meg, majd azonnal belefogtunk az újracsalizásba! Vártunk, vártunk, de semmi ! Egész este, és éjszaka sem jött semmi! Aztán korán reggel az én kapásjelzőm hangja törte meg a csendet! Ugrottam ki ezerrel a sátorból, odaszaladtam ,akasztottam és nagyon örültem , mert éreztem , hogy megvan!!! Szákolni már a Gabi is ott termett akivel örömmel teli, de kissé csalódottan nyugtáztuk , hogy " szép kapás, szép hal csak kicsi" ! Kb 2 kiló volt. Körbeérdeklődtük a szomszédokat, ismerősöket és nyugtattak , hogy éjszaka senkinek sem volt kapása! Büszkén ajánlgattam az imperial golyókat nekik, mivel nekünk nem túl jó helyről, de megfelelő csalival (PARADISE és LIVER) sikerült kapást kicsikarnunk...) Rövid csend után és ebédfőzés közben ismét kapás! Megint egy kisebb példány.. majd megint... majd megint! Nem evett a nagy! Van ilyen. Ebédeltünk, fogtuk a halakat, aztán az idő is elromlott és a horgászidőnk végéhez közeledve elkezdtünk összepakolni.. Összegezve a dolgot : nem voltunk a legjobb helyen , nem volt túl jó időnk, nem voltak aktívak a pontyok , de mi jól éreztük magunkat , pihentünk , horgásztunk , fogtunk halakat!!!! JÓ VOLT ) Köszi az imperial- nak , az xfish- nek és utoljára, de nem utolsó sordan a családomnak, akik mindig támogatnak a pecáim során! Sziasztok!
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk