0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Menü Kategóriák
kedvencek bejelentkezés
0
icon
icon
2024-as akcióink Kuponok
Van egy cikkem, feltöltöm most!
Bojlis

CATCH RIPORT - NOVEMBER

Minden hónapban megjelentetünk egy cikket, melyben a külföldi teszthorgászok által fogott legszebb halakat mutatjuk meg nektek. Ezekkel a rövid „riportokkal” a kinti horgászatokba szeretnénk egy kis bepillantást adni. A novemberi hónapba több szép fogás is születet.

Nagy örömünkre a lányok körében is egyre jobban kezd elterjedni a horgászat. Gondolom Claudia Darga-t nem kell senkinek bemutatnom. Claudia hihetetlen elszántsággal tekint a horgászatra és a férfiakat meghazudtoló módon a mozog a vízparton. Egy pénteki esős napon elhatározta, hogy kilátogat egy öreg természetes tóra. Több szép pontyot is sikerült horogvégre csalni. A nap fénypontja a borult napon egy hatalmas tükörponty volt. Claudia elszántsága és kitartása, illetve az Imperial Baits Carptrack Crawfish Black & White bojli ismét sikert hozott.



Az Imperial Baits Germany csapata ebben az évben egy hölgy személlyel bővült, Maike Prinz-el. Nem véletlen, hogy ebben a cikkben említettük Maike nevét, hiszen Ő is egy gyönyörű izmos tükörpontyot fogott November hónapban. A csali szintén Imperial Baits Carptrack Crawfish Black & White bojli volt, de Maike egy kicsit felturbózta Carptrack inLiquid-el, Powder-el és inP-vel. Egy nagyon sikeres őszi hétvége volt.



Természetesen a lányok mellet az Imperialos srácok se a lábukat lógatták. Thomas Keutmann elérte célját 2016-ban. Sikerült neki fogni egy több mint 25 kilós pontyot. A horgászat idején a körülmények nem a legkedvezőbbek voltak, erős szél alacsony légnyomás uralkodott a vízparton. Thomas szerelékét 6 m mélységbe helyezte el amit Imperial Baits Carptrack Fisch bojlival etetett meg és természetes ugyan ezzel a bojlival csalizott.



Thorsten Illig is egy tükörponttyal büszkélkedhet. Egy német bányatóra látogatott ki. Ott léte alatt a halak eléggé finnyásan táplálkoztak ezért az etetésre szánt Carptrack Fish bojlit Carptrack GLM Full Fat-el fokozta fel, illetve emellett még használt Thorsten egy két Imperial Baits Carptrack Adalékot is. Ezzel a kombinációval végül sikerült táplálkozásra venni a pontyokat.

   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk